Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Concert in Dublin

29 oktober 2016 - 30 oktober 2016

Eind oktober vertrekt het koor naar Dublin om enkele diensten te begeleiden in de Saint Patrick’s Cathedral, waar naast Engelse componisten ook werken van Nederlandse en Belgische componisten te horen zullen zijn.
Speciaal voor het Voorburgs Vocaal Ensemble heeft de componist Hayo Boerema een Magnificat en Nunc Dimitis gecomponeerd. Boerema, cantor organist van de Laurenskerk in Rotterdam, is zelf vroeger zanger geweest bij ons kamerkoor.
Verder wordt onder andere gezongen Flor Peeters: Missa in honorem Sancti Josephi, David Bednall: The souls of the Righteous, Matthew Martin: A song of the New Jerusalem.

Concert in Dublin live meekijken

Goed om te weten: het thuisfront kan ons zien en horen als we in de kerk zijn. Er is continu ‘Streaming video’ op zondag 30 oktober bij de ‘Choral Services’ (aangegeven op de website om 11.15 en 15.15; dat is 12:15 en 16:15 in Nederland) met beeld en geluid: St Patrick’s Cathedral video stream.

Mocht u problemen hebben om de live stream te bekijken, dan kunt u proberen om de webbrowser Chrome te gebruiken of om deze alternatieve link te gebruiken: St Patrick’s Cathedral Church Services. Het kan een paar minuten duren voordat het geluid ingeschakeld wordt.

Gegevens

Begin:
29 oktober 2016
Einde:
30 oktober 2016

Locatie

Saint Patrick’s Cathedral
St Patrick's Close
Dublin
+ Google Maps